Mijn naam is Danny Ackermans

Oprichter van As Arraias.

 

Slagwerker, drumleraar en samba enthousiasteling!

Ik heb flink wat jaren doorgebracht tussen harmonieën en drumbands. Van kleins af aan ben ik begonnen met drummen bij de drumband, daarna doorgestroomd naar de grote harmonie. Na een aantal jaren les te hebben gehad op de muziekschool ben ik naast de harmonie ook gaan drummen  in meerdere bands, en uiteindelijk viel de passie bij samba. Na 8 jaar spelen bij een sambaband heb ik zelf het voortouw genomen om mijn eigen band op te zetten. Ik woon in Weert en hier is de band ook gestart. Ik heb in Weert een oefenlocatie gevonden namelijk bij Café de Hook. 

 

 

 

As Arraias.

 

De nieuwste, leukste en gezelligste samba band sinds 2016 van Weert en omgeving!

Ontstaan uit het idee dat er nog geen samba band bestond in Weert, heeft Danny Ackermans het voortouw genomen om mensen bij elkaar te krijgen. Hiernaast afgebeeld het AsArraias logo met daarin een afbeelding van een rog...... 

 

Dinsdag 1 maart 2016 was het zover!

De eerste As Arraias repetitie ging van start.

Waar: Cafe/zaal De Hook (Biest 112 in weert)

Toegang: gratis

As arraias zoekt leden!

 

Zaterdag 2 april 2016 gingen we de straat op! In samenwerking met het programma "jan rijdt rond" kwam jan ons een handje helpen om enthousiaste mensen te vragen met ons te komen meespelen!

We namen instrumenten mee en een klein beetje muziek om iedereen warm te krijgen, want wat is er nu leuker dan meespelen in een band?